Datum: Oktober 2023

Welkom nieuwe collega!

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we Thijs Braaksma mogen verwelkomen bij Tebezo Waterbouw & Nautische Dienstverlening B.V. Wij wensen Thijs veel succes en werkplezier in zijn functie als werkvoorbereider. Wij willen Thijs graag voorstellen:

"Mijn naam is Thijs Braaksma en op 2 oktober jl. ben ik begonnen bij Tebezo Waterbouw & Nautische Dienstverlening B.V. als werkvoorbereider bij de vestiging in Rotterdam.

Nadat ik de bachelor studie Civiele Techniek op de Hanzehogeschool in Groningen heb afgerond ben ik verder gaan studeren aan de TU in Delft. Hier doe ik de masteropleiding Civiele Techniek en heb ik me nog verder kunnen verdiepen in de waterbouwkundige kant van het vakgebied. Inmiddels heb ik de masteropleiding bijna afgerond en ben ik gestart als werkvoorbereider bij Tebezo.

Naast werken en studeren ben ik in mijn vrije tijd veel bezig met de sport handbal. Ik speel in een leuk team en heb hiermee veel vrienden mogen maken in Delft.

Ik kijk er naar uit om met mijn collega’s de projecten in en om Rotterdam succesvol te voltooien!"


Ben jij op zoek naar een uitdagende en dynamische functie? Bekijk onze vacatures op de site en wie weet verwelkomen we jou binnenkort als nieuwe collega!