Bedrijfsinfo

Passie voor water

Geboeid door alles wat verbonden is met water. Dat is de drijvende kracht achter het waterbouwkundig specialisme van Tebezo. We gaan voor de mogelijke oplossingen, die u als opdrachtgever ontzorgen. Oplossingen die gebaseerd zijn op affiniteit met de omgeving, gevoel voor kwaliteit en een brede ervaring.

Gedreven denkers en doeners

Onze denkers en doeners hebben een grote betrokkenheid en een enorme passie voor de grenzen van land en water. Deze diep verankerde gedrevenheid maakt Tebezo al jaren tot een succesvolle en gewaardeerde partner in de Nederlandse Waterbouw.

Toegankelijke organisatie

Tebezo heeft een platte, toegankelijke organisatie, open voor vernieuwing, we hebben ruime ervaring met moderne contractvormen van Design en Construct tot en met Systems Engineering.

Duurzame en milieuvriendelijke oplossingen

Duurzame en milieuvriendelijke oplossingen zijn voor ons vanzelfsprekend. Tebezo streeft naar een maximale bijdrage in de duurzaamheidsketen, bijvoorbeeld door het gebruik van duurzame ledverlichting, het toepassen van zonnepanelen en het succesvol hergebruiken van vrijkomende materialen.