Datum: Maart 2023

Stagiaire aan het woord

Dit is Kathryn Hoogsteen zij volgt de opleiding managementassistente op het Deltion College in Zwolle. Kathryn wil graag haar ervaring van haar afstudeerstage bij Tebezo delen.

‘’Op 14 november 2022 begon ik mijn stage bij Tebezo Waterbouw & Nautische Dienstverlening in Genemuiden. Met lichte spanning ging ik een stageperiode van 20 weken tegemoet, waarin ik Emma en Annelies mocht ondersteunen op het secretariaat als managementassistente. Vandaag is mijn laatste dag als stagiaire bij Tebezo. Ik heb een ontzettend leuke en leerzame periode gehad en wil ik graag mijn stagebegeleiders Emma Tiggelaar, Annelies van den Berg en bedrijfsleider Jacob Roeten bedanken voor deze stage. Ook wil ik de collega’s bedanken voor de fijne werksfeer bij Tebezo.

In mijn periode bij Tebezo Waterbouw & Nautische Dienstverlening heb ik kennis mogen maken met het bedrijf en hun werkwijze. Het blijft mij verrassen wat voor mooie projecten en diensten zij leveren. Ik heb veel geleerd en ik heb mijn kwaliteiten kunnen delen. Verschillende leerdoelen heb ik mogen behalen dankzij de goede begeleiding en zo heb ik mijn stage met een “Goed” mogen afronden. Gelukkig hoef ik nog geen afscheid te nemen van Tebezo, want in mijn vrije uren en vakanties zal ik het secretariaat blijven ondersteunen.’’

Ook op zoek naar een (afstudeer)stage? Neem dan contact met ons op via info@tebezo.nl of bel naar 038 3855225 en vraag naar de mogelijkheden.